Castillon-en-Couserans - Foix
Door: René
Blijf op de hoogte en volg René
04 Juli 2014 | Frankrijk, Foix
Adieu Pyrénées.
Afstand: 120 km.
05 Juli 2014 - 00:23
Cecilia:
Ja, was nog wakker ,toch nog even kijken. Ja , weer een nieuw verslagje.
Rene proficiat , vaarwel Pyrénées. Inderdaad soms zien we " Beren " op de weg die er dan toch niet zijn . Maar wat een pracht ervaring, en een verrijking voor de weg die nog komen gaat.
Hou de banden heel de moed erin , de spieren soepel, de chocolademousse in de buurt. dan komt het allemaal goed. Groetjes .............. -
05 Juli 2014 - 09:02
Paul En Nellie:
Prachtig verslag! En gefeliciteerd met de overwinning op de Pyreneeën!
Vandaag begint de Tour in Leeds. We krijgen het nog druk dit weekend met voetbal en fietsen kijken en natuurlijk jou volgen. Geen straf! -
05 Juli 2014 - 11:58
Els En Gérard:
Wat een prachtig verslag, en ook hoe mooi je de Pyreneeën met ook de zware kant ervan beschrijft. Fijn die medefietsers waar je een stuk mee optrekt en dan weer ieder zijns weegs. Geniet van de volgende etappes. -
05 Juli 2014 - 12:35
Jan En Marjan:
Hallo Rene wat moet het kikken zijn als je weer een dag hebt volbracht.
Ik zit hier met kippenvel je verslag en foto's te lezen en bekijken.
Ik moet hierbij weer aan het krankstel denken hoe mooi dit kan zijn, blijf vooral goed eten om goed fit te blijven (appelmoes) niet in de bidon. Ik weet dat je het kunt en nog vele fijne fiets km ters.
We blijven je volgen ,veel succes. -
05 Juli 2014 - 14:05
Marie-José Schmeink:
Hoi René,
Wat een geweldig verslag weer. Je schrift nog even leuk als toen vanuit Peru maar dan nu digitaal!
Wat een geweldige ervaring moet dit voor jou zijn en wat een respect heb ik voor jou en je maatjes (de benen).
Zet hem op voor het andere deel van la douce France maar je bent al op de helft! Wie weet wat je allemaal nog tegen komt. Witte gij hut?
Veel liefs, Marie-josé -
05 Juli 2014 - 14:49
Liliane:
Ja, lieve zwager, wat kan ik hier nog aan toevoegen, wat een ontroerend verslag was dit! Vaarwel Pyreneeën, op naar de rest van Frankrijk voor nog meer mooie ervaringen. Hou de moed erin en weer veel succes! -
05 Juli 2014 - 18:38
Marion:
Rene, je verslag vandaag is weer beren goed. Hoe was het om even zonder bagage te mogen fietsen? En waren er vandaag geen chocolademousjes?? Nu op naar het andere deel van Frankrijk Ik geloof dat je al over de helft bent. Hou je nog een rustdag voor de Alpen? Voor morgen weer toi toi toi