Het verloren uurtje
Door: René Rutten
Blijf op de hoogte en volg René
26 Juni 2018 | Estland, Tallinn
Ik voel me wel moe dus heb besloten om morgenvroeg lekker tot een uur of 8 uit te slapen. En dan te beginnen aan het tweede deel, door de Baltische staten Estland, Letland en Litouwen. Ik zal dan afscheid moeten nemen van Johan, want die staat weer vroeg op.
Sysmä - Helsinki 188 kilometer
26 Juni 2018 - 21:41
Binka :
Hoi René één beetje uitrusten kan ook een dagje niet zoveel kwaad.... kan je lichaam misschien een klein beetje bij tanken van de afgelegen boel km's ........ slaap goed en goede tocht morgen weer groetjes Binka -
27 Juni 2018 - 05:54
Paul:
Proficiat René, deel 1 zit er al op. Op zich al een geweldige prestatie, een reden om even een rustmomentje in te lassen. Goed ontbijt en dan toch maar weer op het "stalen" ros.Wij wensen je een prachtige tocht door de Baltische staten. Succes! -
27 Juni 2018 - 06:10
Marion:
Buy bye Finland. Welcome to Esthonia. Proficiat . Het eerste deel is vobracht. Veel fietsplezier in de Baltische staten -
27 Juni 2018 - 11:19
Frank:
Fantastisch René, de eerste fase uitgefietst. En dat uurtje heb je vast weer erbij gekregen op de overtocht. Hopelijk heb je toch wat uitgeslapen? Want ik zie dat Kooistra achter ligt...Geniet van de nog jonge Europese landjes. -
27 Juni 2018 - 17:41
Mat:
Rene....we gaan zometeen repeteren of over je tocht praten met Hallo Westerbeek . Ik volg je nog steeds bijna per uur.Het leeft echt bij de mensen in Oploo. Het is onderwerp van gesprek. Ik weet niet goed wat spannender is : Het WK voetbal of jou tocht en dan moet de tour nog beginnen. Kijk wel uit in Polen en Duitsland want die liggen er beide uit bij het WK dus maar beter niet over voetbal beginnen.
Groeten en succes van famille TROIS. -
28 Juni 2018 - 07:06
Ton Verheezen:
Gefeliciteerd Rene, de eerste etappe zit er op, een top prestatie. Nu even bijtanken op de boot naar Estonia en dan weer fris en opgeladen starten aan de volgende etappe. Succes.
We blijven je volgen.