Business or holiday? - Reisverslag uit Ranua, Finland van René Rutten - WaarBenJij.nu Business or holiday? - Reisverslag uit Ranua, Finland van René Rutten - WaarBenJij.nu

Business or holiday?

Door: René Rutten

Blijf op de hoogte en volg René

22 Juni 2019 | Finland, Ranua

Business or holiday? Dat was de laatste vraag die ik op de camping moest invullen voor de huur van 'n hutje. Ik dacht dat ik het formulier afdoende had ingevuld maar de uiterst correcte receptioniste wees naar die vraag. Ze moest er zelf een beetje om giechelen want na 'n dagje fietsen rook ik niet naar 'n zakenman. Bovendien had ik mijn wielertenue nog aan en niet het driedelige kostuum. Na 't invullen kreeg ik de sleutel en bestelde ik nog snel een snack.
De vrouw in het eerste restaurant na de Finse grens had niet helemaal gelijk toen ze zei dat 't 2 dagen zou blijven regenen. Vandaag was 't rond Rovaniemi een paar uur droog. Maar kletsnat kwam ik aan in Ranua. Uiteindelijk op de camping waar ik me even een zakenman waande.

Kittilä - Ranua 274,6 km.

• 24 Juni 2019 - 18:27

Inge:

Driedelig kostuum? Ik zie het al helemaal voor me. Vreemde combi wel