Jammer - Reisverslag uit Keitele, Finland van René Rutten - WaarBenJij.nu Jammer - Reisverslag uit Keitele, Finland van René Rutten - WaarBenJij.nu

Jammer

Door: René Rutten

Blijf op de hoogte en volg René

24 Juni 2019 | Finland, Keitele

Jammer dat ik vandaag toch nog niet ben doorgefietst. Ik voelde me supergoed en 't was prachtig fietsweer. Zonnetje en veel wind in de rug. Maar rust is ook belangrijk en de eerste 100 km na deze camping was er geen overnachtingsplaats aangekondigd. Een behulpzame Fin kon dat bevestigen. Ik reserveerde een hutje op de camping in Keitele aan een meer. Gwen, de andere Nederlandse deelneemster, het Franse echtpaar en nog een paar fietsers zie ik doorfietsen. Ongetwijfeld zullen ze ergens 'n slaapplaats vinden. Ik gebruik de tijd hier voor het dagboek en wat rust.
Het weer lijkt om te slaan. Het zonnetje komt er door en de temperaturen lopen op.

Vaala - Keitele 213,7 km.

• 24 Juni 2019 - 18:24

Inge:

Fijn om weer jouw reisverslag te kunnen lezen René. Goed dat je je rustmoment pakt, hoe lastig dat ook is. Het zal je later vast ten goede komen. Zet’m op!

• 24 Juni 2019 - 19:00

Els En Gérard:

Wat een prachtige reisverhalen weer, en dat je zoveel weer herkent en meemaakt. Na die kilometers is het ook wel goed om rust te nemen, zodat je energie krijgt om binnenkort in de Baltische staten te kunnen gaan fietsen. Slaap lekker en morgen weer verder.