Een grote boodschap bij Lidl
Door: René Rutten
Blijf op de hoogte en volg René
25 Juni 2019 | Finland, Sysmä
Vandaag kwam ik weer onder de mensen. Gisteren toch met spijtig gevoel gestopt. Ik zag verschillende deelnemers op de tracking-site voorbij fietsen. Zij fietsten nog 80 km. door. Ik besloot om vroeg te gaan slapen en vroeg op te staan. Om 4 uur zat ik al op de fiets en fietste de slapende deelnemers in alle vroegte voorbij. Ik heb ze onderweg niet gesproken, maar op de tracking-site was het weer een mooi kluitje.
Keitele - Sysmä 273,1 km.
25 Juni 2019 - 16:45
Guido:
Goed bezig René. Een gemiddelde van 250 km per dag zo ongeveer na een week fietsen. Goed om op tijd te stoppen en rust te nemen. Lijkt me fijn om nu in Finland in de regen te fietsen. Vanmiddag een tochtje vanaf Venray naar Oploo was al afzien. 12 km! Onvoorstelbaar René de kilometers die je in een week al afgelegd hebt. Op naar Helsinki. Mooi om je verslagen weer te lezen. Succes. Tot later. -
26 Juni 2019 - 18:04
Mat:
We zien dat je het water al bent overgestoken en het gaat onverminderd verder in de baltische staten. Indrukwekkend en mooi om te volgen. We hopen hier dat de komende dagen ook goed zullen gaan en dat je het pijnlijke punt van vorig jaar zonder al te veel ongemakken kunt passeren. Dat is dan alweer een geweldige mijlpaal. Heb je ook last van de processierups ? Hier wel erg veel van die vervelende rupsen.
Veul succes en fietsplezier van familie Kuijpers.
27 Juni 2019 - 11:33
Marion:
Leuk om je verslagen weer te lezen. Het gaat allemaal voortvarend. Je bent nu al bijna in Riga, waar je vorig jaar in de bus bent gestapt. Zet um op. We blijven je volgen. -
30 Juni 2019 - 17:16
Bert Vedder:
Beste René. Het gaat dus heel goed. Fijn dat je al verder bent dan vorig jaar. Grote bewondering voor jouw prestatie hoever je ook mag komen. We wensen jou een gezond en avontuurlijk vervolg van je reis!! Het allerbeste, Hennie & Bert