Ithaka
Door: René Rutten
Blijf op de hoogte en volg René
26 Juni 2019 | Estland, Tallinn
Nog meer aanmoedigingen onderweg. Want meer de stad in hoorde ik mijn naam weer. Een jongen volgde de race via internet en kwam naar beneden vanuit zijn kantoor als er iemand naderde. Ook daar 'n praatje natuurlijk.
Na de foto van 't eerste checkpoint in Helsinki kwam ik 4 minuten voor vertrek aan bij de ferry naar Tallinn. Ik fietste naar binnen en het hek ging dicht.
Sysmä - Tallinn 201 km
27 Juni 2019 - 18:39
Germaine:
Met veel interesse lees ik je blog René!
Wat een prestatie en wat maak je veel mee!!
Wij zijn op zeilvakantie in Zweden, hebben geen fiets mee. (Zouden we absoluut eens moeten doen... van die vouwfietsen..) We wandelen wel en verder zitten we veel (teveel) al probeer ik wel wat te rennen af en toe en soms een ochtendbad. ( heel vlug want er zwemmen nogal wat kwallen rond..)
Succes voor je volgende rit!! -
27 Juni 2019 - 19:20
Els En Gérar:
Wat een stimulans om in Helsinki je naam tot twee keer toe te horen zeggen.en mooi dat van Ithaka. -
27 Juni 2019 - 20:41
Peter:
Leuk, om je reisverslagen te lezen René! Ik heb de live tracking in een ander venster open en af en toe kijk ik waar je bent. Op Facebook zag ik een groepsfoto op de Noordkaap maar daar kon ik je niet goed zien (misschien stond je net achter een opgestoken arm - wat altijd lastig is in een groepsfoto). Zet 'm op!