Als 'n donderslag bij heldere hemel - Reisverslag uit Gniewkowo, Polen van René Rutten - WaarBenJij.nu Als 'n donderslag bij heldere hemel - Reisverslag uit Gniewkowo, Polen van René Rutten - WaarBenJij.nu

Als 'n donderslag bij heldere hemel

Door: René Rutten

Blijf op de hoogte en volg René

01 Juli 2019 | Polen, Gniewkowo

Het was half 6. Ik keek uit 't raam en zag al 'n stralend zonnetje.De stad en het plein lagen er verlaten bij na het feestgewoel van gisteravond. Ik zag op mijn telefoon dat mijn 'concurrenten' alweer aan het fietsen waren. Ik maakte mij klaar voor de 12de dag. Rustig over de nog verlaten Poolse wegen en door de kleine dorpjes. Na 4 uur fietsen kreeg ik honger en stopte ik voor 'n grote supermarkt. Toen ik mijn inkopen had gedaan, was 't buiten ineens donker en begon het geweldig te onweren. Onder een afdak heb ik mijn inkopen opgegeten. Na de lunch werd het weer droog. Een perfecte timing. Na 'n paar uur trof ik Tom weer. Hij ging langzaam en na 'n praatje fietste ik door. Om 'n uur of 8 bereikte ik het hotel in Gniewkowo. Toen ik net klaar was met het diner, kwam Tom binnen. Ook hij kon nog aanschuiven.

Dobre Miasto - Gniewkowo 236 km.

• 03 Juli 2019 - 11:12

Marion:

Lijkt wel op Tom en Jerry

• 03 Juli 2019 - 16:51

Gerard Heijligers:

Hoi René.

Ik hoorde afgelopen zondag op de verjaardag bij Robert, wat je aan 't doen bent.
    Tof man! Wat een uitdaging.
    Als iemand het kan dan ben jij het.
    Ik wens je heel veel plezier, en succes.
    We blijven je volgen

Groet,